ZKTime

ZKTime 7.5

Контролира проверките на служителите по отношение на инциденти
Оценка
4.0  (14 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
7.5.184 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Автоматично проверява всички служители проверки, както и инциденти като време за обяд, медицински проблеми, работа грешки и т. н., с напреднала времето дисплей и събития.
ZkTime е Т&софтуерно приложение, което ви позволява да контролирате всички проверява на всеки служител, както и всички инциденти, които са били направени (обяд, медицински проблеми и т.н....), чрез контролиране на времето и злополука accrueds за всеки конкретен понятия (работа, закъснение, време за обяд и т.н....).

Тя включва разходите за обслужване на модула, където можем да се раздели на работното време на работника или служителя понятия (редовен, извънреден труд, нощен и извънреден труд и т.н.) и изчисляване на икономическата оценка за тях.

Тя включва в себе си модул за контрол на достъпа, където можете да инсталирате различни времеви зони и дни на достъп за всеки служител. Получената информация може да бъде распечатана и изнесени в най-популярните формати (Excel, дума, PDF, и т.н...) и ще ни позволи да се определят различни типове изисквани доклади.
За краткосрочно ползване
Информацията е актуализирана на: