ZKTime

ZKTime 7.5

Controlează un an controale cu privire la incidente
Evaluare utilizator
4.0  (14 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
7.5.184 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Automat controalele angajat toate controalele, precum şi incidentele ca masa de prânz timp, probleme medicale, lucru defecte, etc, cu display de temporizare avansate şi apariţii.
ZkTime e un T&O aplicație software care vă permite să controlați toate controalele de fiecare angajat, precum și toate incidentele care au fost făcute (masa de prânz timp, probleme medicale, etc....), controlul de timp și evenimente accrueds pentru fiecare definit conceptul (de lucru, întârzieri, timp masa de prânz, etc....).

Aceasta include o prezență costurile modul în care putem împărți angajaților worktime de concepte (regulate, ore suplimentare, ore suplimentare de noapte, etc...) și calcularea unei evaluări economice pentru ei.

Acesta include un acces modulul de control, în cazul în care puteți seta diferite zone de timp și de zile de acces pentru fiecare angajat. Informațiile generate pot fi tipărite și exportate în cele mai comune formate (Excel, Word, PDF, etc...) și ne permite de a defini diferite tipuri de rapoarte de dorit.
Informații actualizate în data de: