ZKTime

ZKTime 7.5

Az alkalmazott ellenőrzések tudomásukra jutott
Értékelés
4.0  (14 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
7.5.184 (Összes)
Fejlesztő:
Automatikusan ellenőrzi minden alkalmazott ellenőrzések, valamint a balesetek, mint ebéd ideje, egészségügyi kérdések, munka hibáztat, stb, speciális időzítés kijelző és az események.
ZkTime Ez egy T&Egy szoftver alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összes ellenőrzés minden munkavállaló, valamint minden olyan esetről, hogy a tettek (ebéd ideje, egészségügyi problémák, stb....), kontrolling-idő események accrueds az egyes meghatározott fogalom (munka, késések, ebéd, stb....).

Ez magában foglalja a részvételi költségek modul, ahol meg tudjuk osztani a munkavállaló worktime által fogalmak (rendszeres, túlóra, este túlóra, stb...), számító gazdasági értékelése őket.

Ez magában foglalja a hozzáférési vezérlő modul, ahol beállíthatja, hogy a különböző időzónák nap a hozzáférés minden alkalmazottja számára. A generált információk nyomtathatók, exportálhatók, a leggyakoribb formátumban (Excel, Word, PDF, stb...), valamint lehetővé teszik számunkra, adjuk meg a különböző típusú jelentések kívánt.
Információ frissítve: