ZKTime

ZKTime 7.5

Besturingselementen van werknemer controles met betrekking tot incidenten
Gebruikerswaardering
4.0  (14 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
7.5.184 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Controles van alle werknemer controle evenals incidenten zoals lunchtijd, medische zaken, werken automatisch fouten, enz., met geavanceerde chronometerweergave en gebeurtenissen.
ZkTime Het is een T&Een software-applicatie die het mogelijk maakt om te bepalen van alle controles van elke werknemer, alsmede alle incidenten die hebben plaatsgevonden (lunch tijd, medische problemen, enz....), het beheersen van tijd en gebeurtenissen accrueds voor elke gedefinieerde concept (werk, vertragingen, lunch, etc....).

Het neemt de kosten voor het bijwonen van de module waar kunnen we verdelen de werknemer het werk door concepten (regelmatige, overwerk, nacht overuren, enz...) en voor het berekenen van een economische evaluatie voor hen.

Het omvat een access controle module, waar u kunt verschillende tijdzones en de dagen van de toegang voor elke werknemer. De informatie die gegenereerd kunnen worden geprint en geëxporteerd in de meest gangbare formaten (Excel, Word, PDF, enz...) en laat ons het definiëren van de verschillende soorten rapporten gewenst.
Info vernieuwd op: